גלריית תמונות




























כתובת המקום
שזור 32.934543535.3518877לונה סויט בשזור: ארבע יחידות, ג'קוזי ומרפסת פרטית
ביישוב שזור מחכות ארבע יחידות האירוח של לונה סויט – שני צימרים, סוויטה ויחידת אירוח – וכל אחת מהן מצוידת בג'קוזי זוגי משלה. המתחם מיועד לזוגות, פתוח לקהילה הגאה ושומר על פרטיות: נכנסים בדיסקרטיות, משלמים בלי לפגוש אף אחד ומחנים בחנייה פרטית.
ביחידות תמצאו מזרן אורטופדי על מיטה זוגית, מיזוג בכל חדר, סלון, מקום ישיבה ופינת אוכל, ומרפסת פרטית עם שולחן וכיסאות לרגעים בחוץ. הטלוויזיה מחוברת לערוצי לוויין, ויש גם Wi-Fi. במטבח – מכונת אספרסו, פינת קפה, קומקום, פלטת שבת, מקרר, מיקרוגל וכלי הגשה; ביחידת האירוח נוספו כיריים גז. המקלחת מצוידת במגבות, שמפו ותחליב רחצה.
חוגגים משהו? אפשר לתאם עיצוב חדר ליום הולדת, הצעת נישואין או כל אירוע אחר. היחידות נגישות לנכים, ומותר להגיע עם חיית מחמד.
שעה או שעתיים עולות 200 ₪ בלבד, שלוש שעות – 250 ₪, ולילה – 550 ₪. בונוס: בהזמנה של 3 שעות מקבלים עוד חצי שעה מתנה. על מחיר ליום או ללילה שלמים מסכמים מראש עם המקום.
מה יש במקום
- ג'קוזי
- מיזוג אוויר
- טלוויזיה
- ערוצי כבלים / לוויין
- אינטרנט אלחוטי
- מטבחון מאובזר
- פינת קפה
- מכונת אספרסו
- מקרר
- מיקרוגל
- מגבות ומוצרי רחצה
- מרפסת פרטית
- כניסה דיסקרטית
- תשלום ללא מפגש
- נגישות לנכים
- סידור חדר לאירועים
- מקבלים בעלי חיים
- ידידותי לקהילה הגאה
טווח מחירים לפי שעות
| שעה ₪200 | שעתיים ₪200 | 3 שעות ₪250 | יום שלם ₪550 |
צפה ברחוב
צפה במפה
שזור
