כתובת המקום

ראשון לציון, השר חיים משה שפירא 12
31.99085034.755500

מלון גראף

מחפשים חוויה אינטימית ונוחה בכל שעה? זה המקום. מתחם בוטיק שפועל מסביב לשעון ומציע אווירה רגועה ושקטה לצד תשומת לב לפרטים. עומדים לרשותכם 10 חדרים מעוצבים ומרווחים, שכל אחד מהם מצויד היטב לנוחות מלאה.

בכל חדר תיהנו מג’קוזי פרטי לרגעי פינוק ורגיעה, מיטה נוחה לשינה איכותית, טלוויזיה לצפייה נינוחה, סלון קטן לאירוח קל ופינת ישיבה נוחה לעבודה, קריאה או קפה של בוקר. השילוב בין אלמנטים יוקרתיים לפרקטיות יוצר מרחב שנעים להיכנס אליו ונעים להישאר בו, בין אם הגעתם לזוגיות, לחגיגה קטנה או להפסקה קצרה מהשגרה.

הצוות זמין 24/7 לכל בקשה או שאלה, כך שתמיד יש למי לפנות – ביום או בלילה. אנחנו מקפידים על ניקיון יסודי ותחזוקה מוקפדת, כדי שתוכלו להרגיש בבית מהרגע הראשון.

מחפשים כמה שעות של שקט לעצמכם, או סוף שבוע נינוח? כאן תמצאו את כל מה שצריך לחופשה נעימה ומפנקת באווירה Boutique אמיתית. הזמנה קלה, קבלה חמה, וחדרים שמזמינים לעצום עיניים ולהירגע.

טווח מחירים לפי שעות

שעה ₪200 שעתיים ₪200 3 שעות ₪250 יום שלם -
* מומלץ להתקשר לבעל החדר על מנת לוודא את המחיר
צפה ברחוב
צפה במפה

ראשון לציון, השר חיים משה שפירא 12

חדר / צימר זה נמצא באזורים (לחץ לצפייה בכל החדרים באזור):

למעלה ↥