גלריית תמונות



כתובת המקום
כביש ירושלים תל אביב, מבשרת ציון 31.79665135.1486684סילבר סוויט
מחפשים מפלט רומנטי בירושלים? בסוויטה אלגנטית, מבודדת ובמפלס הקרקע מחכה לכם חוויה זוגית שלווה מול רכסי העיר. החלל מעוצב בסגנון מודרני ומפנק, עם מיטה זוגית עגולה ומצעים באיכות גבוהה במיוחד. חדר הרחצה מתוכנן לפרטים הקטנים וכולל מגבות רכות ומוצרי טיפוח לשימושכם.
במטבחון תמצאו את כל הדרוש להכנה קלה של ארוחות ונשנושים, יחד עם פינת קפה מפנקת: מכונת אספרסו וקפסולות במגוון טעמים. להשלמת האווירה, מסך LCD ענק בגודל 90 אינץ’ עם חיבור לכבלים ואינטרנט אלחוטי מהיר לשעות של פנאי ובינג’ נעים.
מרפסת פרטית המשקיפה אל הרי ירושלים מזמינה לשבת עם כוס קפה באוויר ההררי וליהנות מרגעים של שקט אמיתי. הכניסה וההתחשבנות מתבצעות ללא מגע וללא המתנה, בפרטיות מלאה. חניה צמודה זמינה ונוחה, ובפנים יחכו לכם מים מינרליים, משקאות קרים וכיבוד קל.
מחירים:
שעה ראשונה – 200 ₪
שעתיים – 250 ₪
שלוש שעות – 300 ₪
כל שעה נוספת – 50 ₪
לילה מלא – 450 ₪
להתאהב מחדש באינטימיות, בנוחות ובנוף – בדיוק מתי שמתאים לכם.
טווח מחירים לפי שעות
| שעה ₪200 | שעתיים ₪250 | 3 שעות ₪300 | יום שלם ₪450 |
צפה ברחוב
צפה במפה
כביש ירושלים תל אביב, מבשרת ציון
