גלריית תמונות















כתובת המקום
בוסתן הגליל 32.948752035.0802390צימר ביו בבוסתן הגליל: פרטיות מלאה עם מרפסת משלכם
רוצים לברוח לכמה שעות לפינה שקטה? בבוסתן הגליל מחכה צימר ביו – יחידה יחידה ומבודדת, כך שכל המקום שלכם בלבד. הוא מתאים לזוגות, פתוח גם לזוגות מהקהילה הגאה, והחנייה הפרטית חינמית.
המיטה הזוגית מונחת על מזרן אורטופדי, החדר ממוזג וכולל מקום ישיבה, ומהמרפסת הפרטית, עם שולחן וכיסאות, אפשר לצאת לאוויר הפתוח. יש טלוויזיה עם ערוצי כבלים ו-Wi-Fi. המטבחון מצויד בקומקום, פינת קפה, מקרר ומיקרוגל, וחדר הרחצה כולל מגבות, שמפו ותחליב רחצה. בחוץ מחכים כיסאות גן ומקום לשבת.
ההגעה דיסקרטית ואין צורך לפגוש איש כדי לשלם. במקום תקבלו שתייה חמה ומים קרים, ובתיאום מוקדם אפשר להוסיף טיפול או עיסוי. מגיעים עם חיית מחמד? זה אפשרי באישור מראש. הנגישות לנכים חלקית – את הפרטים כדאי לברר מול המארחת. שימו לב להגבלת הרעש במקום.
תעריפים: 200 ₪ לשעה, 250 ₪ לשעתיים, 300 ₪ לשלוש שעות ו-600 ₪ ללילה.
מה יש במקום
- מיזוג אוויר
- טלוויזיה
- ערוצי כבלים / לוויין
- אינטרנט אלחוטי
- מטבחון מאובזר
- פינת קפה
- מקרר
- מיקרוגל
- מגבות ומוצרי רחצה
- מרפסת פרטית
- חצר / גינה
- חניה פרטית
- חניה חינם
- כניסה דיסקרטית
- תשלום ללא מפגש
- נגישות חלקית לנכים
- עיסויים וטיפולים בהזמנה
- פינוקי שתייה
- מקבלים בעלי חיים
- ידידותי לקהילה הגאה
טווח מחירים לפי שעות
| שעה ₪200 | שעתיים ₪250 | 3 שעות ₪300 | יום שלם ₪600 |
צפה ברחוב
צפה במפה
בוסתן הגליל
