כתובת המקום

בית לחם הגלילית, הראשונים 1
32.734558035.1912710

אצל אבנר בבית לחם הגלילית: בקתות עץ, סאונה וג'קוזי

שלוש בקתות עץ, נוף ירוק ומתחם ספא משותף – זה אצל אבנר, בהראשונים 1 בבית לחם הגלילית. כל בקתה משתרעת על 50 מ"ר, וכולן בנויות באותו אופן. המקום מארח זוגות, קבוצות, אירועים וימי הולדת, וגם את הקהילה הגאה.

בבקתה יש קומת גלריה, ובה מיטה זוגית על מזרן אורטופדי. בקומה העיקרית מחכים סלון, מקום ישיבה, שולחן אוכל, ארון ומיזוג, ובחוץ מרפסת פרטית עם שולחן וכיסאות. לבידור – מסך חכם של 40 אינץ' עם לוויין, נטפליקס ויוטיוב, ו-Wi-Fi. המטבח מאובזר באספרסו, כיריים חשמליות, מיקרוגל, מקרר, קומקום ופינת קפה, עם סירים, מחבתות וכלים להגשה. במקלחת יש ראש גשם, מגבות, שמפו ותחליב רחצה.

בספא המקורה, המשותף לכל האורחים, יש ג'קוזי עם זרמים וסאונה יבשה. בחצר: דשא, עצים ופרחים, ערסלים, ספסלים ומקום ישיבה מול הנוף, ומנגל שמותר להדליק גם בשבת. בהזמנה מוקדמת אפשר לקבל טיפול או עיסוי, ובתיאום – ארוחת בוקר או עיצוב חדר לאירוע. נכנסים בדיסקרטיות, משלמים בלי מפגש, חונים בחנייה פרטית, וחיות מחמד מתקבלות.

שעה, שעתיים או שלוש שעות עולות 450 ₪, ולילה 600 ₪. כל שעה מעבר לכך מוסיפה 100 ₪.

טווח מחירים לפי שעות

שעה ₪450 שעתיים ₪450 3 שעות ₪450 יום שלם ₪600
* מומלץ להתקשר לבעל החדר על מנת לוודא את המחיר
צפה ברחוב
צפה במפה

בית לחם הגלילית, הראשונים 1

חדר / צימר זה נמצא באזורים (לחץ לצפייה בכל החדרים באזור):

למעלה ↥