כתובת המקום

קיסריה, רוטשילד 1
32.512792634.9050583

נאות גולף קיסריה: 2 חדרי שינה ובריכה מחוממת מקורה

דירת אירוח שיושבת ממש בקו הראשון לים, עם נוף פתוח למים – כך אפשר לתאר את נאות גולף קיסריה, ברחוב רוטשילד 1. היא מתאימה לזוגות, אבל גם לקבוצות, לחגיגות יום הולדת, למסיבות רווקים ורווקות ולהתארגנות של כלה, והיא פתוחה לקהילה הגאה. ממש ליד יש מרחב מוגן.

שני חדרי שינה עם מיטה זוגית בכל אחד, סלון מעוצב, אי עם כיסאות בר, ארון ומיזוג בכל החדרים הופכים את הדירה לנוחה גם לשהות ארוכה. מהמרפסת הפרטית, עם שולחן וכיסאות, רואים את הים. יש פלזמה 60 אינץ' ומסך נוסף של 40 אינץ' עם כבלים, ו-Wi-Fi.

במטבח המאובזר יש תנור, כיריים חשמליות, מיקרוגל, מקרר ומקפיא, קומקום ופינת קפה, לצד סירים, מחבתות וכלים. בחדר הרחצה – ראש גשם, מכונת כביסה, מגבות, שמפו ותחליב רחצה. התשלום לא מצריך מפגש, החנייה חינמית, ועל פי בקשה החדר יעוצב ליום הולדת, להצעת נישואין או לאירוע אחר.

לדירה בריכה פרטית משלה, ובנוסף נכנסים בחינם לבריכה חצי אולימפית מקורה ומחוממת, לחדר הכושר, לסאונה היבשה ולמגרשי הסקווש והגולף של המתחם.

שעה ושעתיים עולות 300 ₪ ושלוש שעות 350 ₪. לילה באמצע השבוע עולה 950 ₪ ובסוף שבוע 1200 ₪, ומי שרוצה לעזוב במוצאי שבת משלם עוד 150 ₪.

מה יש במקום

  • בריכה מחוממת
  • סאונה
  • מיזוג אוויר
  • טלוויזיה
  • ערוצי כבלים / לוויין
  • אינטרנט אלחוטי
  • מטבחון מאובזר
  • פינת קפה
  • מקרר
  • מיקרוגל
  • מקלחת ראש גשם
  • מגבות ומוצרי רחצה
  • מרפסת פרטית
  • נוף
  • חניה חינם
  • תשלום ללא מפגש
  • מרחב מוגן
  • סידור חדר לאירועים
  • ידידותי לקהילה הגאה

טווח מחירים לפי שעות

שעה ₪300 שעתיים ₪300 3 שעות ₪350 יום שלם ₪950
* מומלץ להתקשר לבעל החדר על מנת לוודא את המחיר
צפה ברחוב
צפה במפה

קיסריה, רוטשילד 1

חדר / צימר זה נמצא באזורים (לחץ לצפייה בכל החדרים באזור):

למעלה ↥